När vi är i torpet så är det inte läge för någon avancerad matlagning och vi är inte kräsna när det gäller mat. Kalla grönsaker, oliver, ajvar och några kryddiga korvar duger utmärkt på söndagseftermiddagen.
Det där ser verkligen smarrigt ut! Visst är det synd att ajvar är en sån färskvara, sedan man väl öppnat burken?! Men det är förvisso ett gott tecken. Det kan inte finnas så mycket konserveringsmedel och skit i burken.
2 kommentarer:
Du, det ser ju riktigt smarrigt ut! Så länge sen jag köpte Ajvar. Kanske dags göra det snart igen :-))
En småhungrig Turtla som jobbat till kl 22 som nu går ut till kylsköåpet ( det lånade *L* )
Det där ser verkligen smarrigt ut! Visst är det synd att ajvar är en sån färskvara, sedan man väl öppnat burken?!
Men det är förvisso ett gott tecken. Det kan inte finnas så mycket konserveringsmedel och skit i burken.
Skicka en kommentar