lördag 10 oktober 2009

Kryddig äpplekaka, lördag e.m.

9 kommentarer:

Elisabet sa...

Här ska också kalasas på äppelkaka ikväll, efter fotbollen.

Jag fick, precis som tidigare kvällar, feber på efterm. och ids inte åka och se fotbollen .., det får bli radiosporten eller Här är ditt liv.

Pv åker till Harplinge till kusinen som har rätt kanal.

Det blir bra.

Mian sa...

Jan kommer strax hit och ser på fotboll, här finns en uppsjö av kanaler. Jag skall titta en stund i alla fall. Blir det inte mål i första halvlek så brukar jag ge upp... Jan ger aldrig upp...

Lisette sa...

Klart ni inte ger upp! Matchen är ju riktigt bra! Och med äppelkaka till!

Lisette sa...

Kakan var JÄTTEGOD!

mossfolk sa...

Mmm, vad gott. Kanske skulle göra en äppelkaka till fikat i morgon. Matchen följdes bara via sporadiska uppdateringar på internet. Och lika bra var väl det för jag hade säkert bara blivit arg när det där målet inte blev godkänt :)

Mian sa...

Elisabet, mamma Lisette och Mossfolk: jag gav upp direkt. Jan kollade hela matchen, så klart. Jag kikade på Här är ditt liv i stället, på min lilla köks-TV :)

Kesu sa...

Jag älskar såna här bildberättelser. Vet inte vad som lockar mest, pajen eller Alice ;) I färgen påminner de om varandra. Äh, de är nog lika goda :)

Christina sa...

Ha ha, känner igen Alice kroppsspråk ;)

Äppelkakan ser himmelsk ut, mums!

Mian sa...

Kesu: lika söta och lika goda ;)

Christina: jajamän, hon är startklar. Det föll 2 smuldegsbitar från den alldeles nybakade pajen precis då den togs ut från ugnen. Snabb som en kobra knep Alice en av smulorna och brände sig tydligen på tungan. Därefter vågade hon inte ta den andra smulan utan satt och blängde på den en lång stund...