Det finns väl några klassiker i den va? Var det då det var som mest inne med paj eller var det grova frallor! Rolig och tidlös, skulle jag tro (har den INTE).
Den här känner jag också igen. Oj, vad det pratades Cranks på den tiden det begav sig. Hela typografin skriker, hjälp mig Christina, kokboks-70-tal?
Jag funderar lika mycket som MOoter Ma, var det nyttiga frallor som alla höll på med eller nåt annat? Undrar om Cranks finns kvar som restaurang i dag i London. Måste googla ...
Jag tycker den här första Cranks är mycket bättre än de senare. Sopprecepten är jättebra! En del av huvudrätterna är lite för mastiga och menlösa. Margaretha
Gör det! Tror våra favoriter är mulligatawny och rödbetssoppan - fast vi som gillar tjocka soppor minskar rejält på vätskan. Rödbetssopan gillar jag därför att det inte ska vara vitkål i den, som annars är vanligt. Margaretha
6 kommentarer:
Det finns väl några klassiker i den va? Var det då det var som mest inne med paj eller var det grova frallor! Rolig och tidlös, skulle jag tro (har den INTE).
Den här känner jag också igen. Oj, vad det pratades Cranks på den tiden det begav sig. Hela typografin skriker, hjälp mig Christina, kokboks-70-tal?
Jag funderar lika mycket som MOoter Ma, var det nyttiga frallor som alla höll på med eller nåt annat? Undrar om Cranks finns kvar som restaurang i dag i London. Måste googla ...
Moster Ma och Kesu: ni har koll! Det var det där receptet på grahamsfrallor som var så poppis.
Kesu: Illustrationerna inne i boken har samma stuk som framsidan och består av mycket enkla svartvita teckningar.
Jag tycker den här första Cranks är mycket bättre än de senare. Sopprecepten är jättebra! En del av huvudrätterna är lite för mastiga och menlösa.
Margaretha
em: då skall jag testa någon av sopporna!
Gör det!
Tror våra favoriter är mulligatawny och rödbetssoppan - fast vi som gillar tjocka soppor minskar rejält på vätskan. Rödbetssopan gillar jag därför att det inte ska vara vitkål i den, som annars är vanligt.
Margaretha
Skicka en kommentar