tisdag 5 januari 2010

Våga vägra semla nu! (d.v.s före 16/2)



13 kommentarer:

Linda sa...

Annandag jul börjar de säljas i Skåne... Jag brukar hålla mig lite, men jag vet inte hur länge :)
Men än så länge så har jag lussekatter kvar i frysen :)

Moster Ma sa...

Inga som helst problem för mig att vägra! Jag har andra laster, som är mycket godare.

Vasaloppsamatören sa...

Jag ser nog mer semlan som en guds gåva till en svårt prövad mänsklighet.
Min första avnjööööts i mellandagarna och nu ser jag verkligen fram emot en lång säsong.
Tvåan hanns också med innan nyår så det har verkligen börjat bra.

SqZ sa...

Vanliga semlor lockar mig inte men wienersemlorna som de gör på konditoriet i Tumba kan jag äta året om, nästan :-)

Mian sa...

LindaLotta, Vasaloppsamatören och SqZ: Hmmm... jag trodde att det fanns någon mer än jag som hade styrkan nog att kunna vänta tills den 16 februari.

Moster Ma: andra laster, jaha??

Christina sa...

Va, redan? Jag kan lätt hålla mig, gillar inte sötsaker så där värst. Det ska i så fall vara en semla med het mjölk...men nä, jag kan vänta.

Kesu sa...

Jag är som Ture Sventon och gillar semmmmmlor, men tycker ändå att det får vara nån ordning. :) Dessutom försvinner tjusningen om man skulle stoppa i sig dom året om. Så ... jag passar.

Mian sa...

Christina och Kesu: YES! Jag visste väl att jag kunde lita på er två ;)

Mian sa...

Tillägg: jag har definitivt inget stöd hos Jan, den lille godisgrisen. Han sa igår Jag skulle då inte tacka nej om jag blev erbjuden en semla nu...

Kesu sa...

Aj, aj, aj, Jan. Semlor är inte bra för midjemåttet! Bör ätas med måtta (semlorna alltså).

F ö håller jag med Christina: semlor i varm mjäök ska det vara. Med mycket kanle och lite socker. Slurp!

qi sa...

Aldrig att jag vägrar semlor!

Vi åt saffranssemlor på min yngste sons födelsedag i december. Han tycker inte om tårta men älskar semlor...

Mian sa...

qi: jag menar före den 16/2 alltså :)
(ändrade rubriken på inlägget för säkerhets skull...)

Kesu sa...

mjölk och kanel, mjölk och kanel, mjölk och kanel. Sådär, nu sitter det! :)