lördag 19 juni 2010

3 år på bloggen...

...firade jag idag genom att ligga på soffan och titta på kronprinsessbröllopet. Jag hade egentligen bestämt mig för att inte titta, men det var ju så regnigt väder...
Vi höll dock på att missa hela vigseln eftersom vi hade tjock-TV:n inställd på TV4 som tydligen inte hade sändningsrättigheter inifrån kyrkan.

Men jag höll ganska låg profil idag. Själva Ja-sägandet råkade ske under tiden jag var i köket och gjorde två dubbla espresso. Även kyssen lyckades jag missa.
Hur ointresserad och dåligt uppdaterad jag är avseende kungligheter visade sig även då jag frågade var prins Bertil var. Han har varit död i cirka 15 år, upplyste Jan mig om...

Just nu hojtar Jan från vardagsrummet att de nygifta paret står utanför kyrkan och väntar på taxi :)
Jan gnäggar också högt och rått därinne och säger att det är synd om SÄPO-gubbarna som måste springa (iklädda kostym) bredvid kortegen i nästan 7 km. Ser urlöjliga ut.

Vi ser däremot fram emot att få den del av kravallstängslet som vi varit med och betalat, vi skall ha den till vår havtornsodling.

Nu har regnet upphört och vi åker ut till mitt torp och tar en skogspromenad istället.

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Grattis på treårsdagen!
Vi har haft bröllopet på under kvällen men inte tittat jättenoga. Själva ja-sägandet och kyssen har jag sett eftersom det sänts i repris massvis med gånger.

Hur som helst, apropå treårsdagen igen, passar det bra att tacka för alla dina blogginlägg med fina fågelbilder, stugstämningar osv, Ser fram emot många många fler!

Karin på FOX sa...

Grattis till treåringen! Jag är som mossfolk glad åt alla dina fågelbilder och har fått lära mig mycket som jag inte visste.

Jag tittade också på bröllopet trots min föresats att strunta i det. Fnissade åt Lars Ohlys hemmapyssel. Och SÄPO-nissarna förstås. De förstörde lite av den vackra kortegen. Jag satt helt trollbunden av hästarna.

Kesu sa...

Hipp, hopp, hurra på din 3-årsdag! Försöker komma ihåg hur livet innan Mians blogg var. Det blir blankt!

Nu ser jag fram emot de följande 30 åren. Gud vad mycket roligt, fint och intressant jag har framför mig på din blogg.

Vadå Lars Ohlys hemmapyssel? Jag bli nyfiken. Har tydligen missat MYCKET genom att missa bryllopet. ;)

Mian sa...

Alla: tackar!

Kesu: "Lars Ohlys hemmapyssel" - Karin måste berätta mer, jag är nyfiken jag också!