måndag 9 augusti 2010

Generalrepetition

Vi har idag varit på träningsläger (inför vårt eventuella besök på Ullared).
1.5 timma på IKEA var max vad vi orkade med, vilket inkluderade kolhydratladdning i restaurangen samt mjukglassinköp.
365 kr totalt.
Kommer vi månne att klara av ett besök på Gekås?


3 kommentarer:

Ward-e ljus sa...

Även ni kommer att klara ett besök på Ullared, ni är starkare än vad ni tror:) Se bara till att vara välsminkade för det pågår tv-inspelningar för fullt!

Förra veckan cyklade jag och en kompis på Ven några dagar och när vi var på väg hem och såg vägskylten mot Ullared kunde vi bara inte motstå frestelsen. Vi nöjde oss med att fylla var sin vanlig kundkorg a la ICA med mer eller mindre nödvändiga varor. Vi lyckades dessutom undkomma de pågående tv-inspelningarna med blotta förskräckelsen. Det finns många outlet-affärer runt själva Gekås och med hjälp av dessa är jag nu lycklig ägare till två par snygga skor:)

Lycka till med shoppingturen! Det finns säkert både det ena och det andra i grön-skön-färg.

Elisabet sa...

Och kan man tänka sig .., varor i grönt ..-))

Jag hittade ju ditt sms alldeles för sent. Aj, aj, aj. Ett Indira överkast hade jag annars beställt, men det löser sig, jag ska till Malmö senare i veckan .-)

Mian sa...

Ward (jag saknar dig som tusan... kul att du kommenterar här!):
Jan tror att vi kommer att vara dom enda som går in på Gekås och går ut igen utan att ha köpt något :)
En liten kundkorg låter ganska lagom. Du såg ju så sparsamt jag handlade på det stora varuhuset i Jönköping i går: endast 365 kr! Det fanns MÅNGA fler prylar i grön färg att köpa - tro mig.
TV-inspelning låter avskräckande; jag trodde att detta var avslutat. Nu måste vi nog ta en allvarlig funderare.

Elisabet: jag borde ringt dig, men när jag kom in på IKEA och irrade runt där så glömde jag av. Massor av människor, alldeles för varmt, skrikande barn överallt... jag blev alldeles vimsig. Bra att det ordnar sig med överkast ändå. Jag köpte dock ett eget, .... GRÖNT.... he he