lördag 28 april 2012

Backsippor

6 kommentarer:

Urban Rundström sa...

Hej! Fin bild på backsipporna, och mina i trädgården blommar också för fullt. Här dök flugsnapparen också upp idag. /Urban

Mian sa...

Urban: backsipporna har precis börjat att blomma här, vi var ute och rekade i början av veckan och blommorna på bilden var de enda som slagit ut då.
Att flugnapparen har anlänt känns riktigt mysigt!

Steel City Anna sa...

Här har de blommat över. De är rätt tjusiga när de vissnar också, men de första ulliga knopparna är bland det finaste jag vet :)

reneesfotoblogg sa...

VAR!!!!!!!!!!!!!!!

Mian sa...

Steel City Anna: Här har backsipporna precis börjat att blomma. Håller med dig: både knopp, blomma och fröställningar- de är verkligen fina i alla stadier.

Renée: På torrbackar runt om på Falbygden! Denna lokal söder om stan hade vi fått tips om från en vän i vår fågelklubb. En annan lokal "Slättaberget" finns nära mamma Lisettes bostad - i så fall ingår fika om man hör av sig i god tid ;-)
Hör av dig till mig per mail eller telefon om du vill ha mer info och tips (Jan har bra koll).

reneesfotoblogg sa...

Jätte mycket tack! Nu måste jag försöka få till denna turen. Har velat fota dessa skönheter länge men här finns inga sådana rariteter. Ska höra med Husbonden om han har tid för en tur. Det är ju detta med vårbruket.