lördag 19 december 2009

Tillsynsbesök i torpet

-8 grader och vindstilla.
Kollade musfällorna: 0 st möss denna vecka!
Fyllde på jordnötter och talgbollar till småfåglarna.
Konstaterade att mullvadarna fortfarande är aktiva i trädgården...

5 kommentarer:

Christina sa...

Där står torpet i vinterdvala och längtar efter dig och sommaren.

Det förvånar mig inte att mullvadarna är aktiva fortfarande. Motsvarigheten här hos oss, Skitiga Näsan, är också aktiv ;)

Elisabet sa...

Och denna ur-vackra veranda ...., suck.

Londongirl sa...

Vad vackert torpet är när det är inbäddat i snön! Jag tänker på din fina veranda full med pelargoner...en annan tid. Men det går fort. Snart är det dags igen att sitta på glasverandor och njuta av sommaren. :-)

Mian sa...

Christina: Jag längtar till varmare väder. Eftersom jag inte har någon värme alls i torpet (det går dessvärre inte att elda i varken köksspis eller kakelugn) så är det riktigt ogästvänligt just nu. Alla fönster var helt frostade i går.
Skitiga näsan - hi hi :)

Elisabet och Londongirl: den lilla verandan (vilken måste målas snart..) är verkligen skön. Det är inte många månader kvar innan det är dags att ta den första koppen kaffe där.

Bert sa...

Vi gjorde också en tillsyn i stugan igår (onsdag). Trots att det ligger 40 minuter från stan är det märkligt att konstatera att där låg bara 5 cm snö, medan vi här i centrum snart har en halvmeter. Det har verkligen lagt olika.

Djuren utfordrades - Ja, jag menar att vi fyllde på fågelautomaterna, som tack och lov inte var helt tomma, trots att vi inte varit där på 10 dagar. Nu har vi laddat så det räcker tills vi kommer dit igen. Helgen efter nyår blir det, och sedan stannar vi där till över trettonhelgen.

God Jul Mian