lördag 6 februari 2010

Nybörjarfakir

Nu har även jag blivit med spikmatta. En budgetmodell förvisso, snudd på gratis, men jag tror inte att det har så jättestor betydelse om det är 6000 eller 8000 piggar. Min har 6510, exakt. Grön, så klart!
Jag har köpt den mest av nyfikenhet, jag har inga krämpor att bota just nu.

Återkommer med rapport längre fram när jag testat lite och endorfinerna flödat runt i kroppen. Låt se om jag, liksom fakirerna, kommer att nå perfektion av kropp och sinne.
.

7 kommentarer:

Christina sa...

Köpt den, inte vunnit...?

Det är knappt jag tro't ;)

Mian sa...

Christina: så oerhört korkat att jag inte tänkte på att jag kunde vinna en ;)

Kesu sa...

Haha! (Till kommentarerna ovan.)

Jag har inte heller några direkta krämpor, men är nyfiken på spikmatta ändå. Har provlegat i 10 minuter. Det gjorde ont, speciellt när jag skulle resa mig upp, men jag är ändå sugen på att köpa en. Ökad blodgenomströmning och frigörande av hormoner kan väl inte vara fel (om det nu stämmer alltså)?

Ser fram emot din rapport om perfektion!

Lisette sa...

Christina och Kesu: Jag har fått en av Mian (innan hon köpte sin)och jag är nog en hårdhudad kärring eftersom jag helst ligger helt näck på den, för jag tycker att den känns bäst så. Då får jag efter en kort stund en varm skön känsla i hela kroppen, och nästan ofelbart slumrar jag också till efter så där en kvart- 20 minuter.Jag blir väldigt avkopplad och tycker att den är bra. Köp.

Mian sa...

Kesu: nu har jag testat 2 * 10 minuter och redan uppnått fullständig perfektion, både till kropp och sinne :)
Hur skall detta månne sluta?

Kesu sa...

Tack för rappoerten! Grattis till perfektion! :D Det betyder att det känns bra alltså? Hur ska du använda den tror du? Varje kväll? Gjorde det (mycket) ont i början? Försvann det sedan?

Lelle R krafsar mig ihärdigt på benet och vill gärna säga att han hoppas att du inte lägger hans fästmö på taggarna. Hon är nämligen perfektionen personifierad tycker han.

Mian sa...

Kesu: jag är tålig mot smärta och tycker inte att det är så plågsamt, utan ganska skönt faktiskt. Precis som mamma Lisette skriver här ovan så blir det en känsla av värme när cirkulationen ökar.
Jag har ingen plan för hur jag skall använda spikmattan; förmodligen är den bra om man känner sig lite stressad och vill varva ned.
Ingen risk att fröken Alice vill ligga på dessa vassa taggar - hon föredrar äkta fårskinnsfäll att vila på. Lelle R kan vara lugn!