måndag 1 mars 2010

Sådd


9 kommentarer:

Anonym sa...

Ser jag en skylt det står Fatalii på? Det är min favorit just nu, suveränt god och lagom stark. Har du odlat den tidigare?

Moster Ma sa...

Hett värre- Är de någorlunda lättodlade? Funderar på att pröva. i så fall bästa nybörjarsorten?

Elisabet sa...

Ja, då är du igång igen då .-)

Eva H-höjden sa...

va, redan????

Mian sa...

mrarboc: jaa, men jag ser att jag glömt ett i på slutet :) Nix, detta är en ny sort för min del. Har sått både den röda och den gula varianten.

Moster Ma: Jo vars, det är inte så svårt att så chilipeppar, men man måste börja tidig. Jag är ute lite sent (många sår redan precis efter nyår). Prova någon av sorterna av arten Capsicum annuum, de brukar inte vara svåra.

Elisabet: :) Hur gick det förresten med den lilla plantan som jag hade med till Halland, fick den några frukter? Det var nog en thailändsk sort tror jag.

Eva H-höjden: man skall egentligen så ä n n u tidigare...men jag har fullt sjå att härbärgera plantorna i min lägenhet fram tills dess att de kan få flytta ut i mina föräldrars växthus

Kesu sa...

Sådd av damen i grönt ;)

Hot stuff! Är avis (men inte missunnsam) på dina gröna och heta fingrar. Hinner du laga allt som kommer upp, eller har du dem också som dekorativa plantor? För det är de ju.

Christina sa...

Det är inte klokt vilka gröna fingrar du har :)

Jag ska försöka få ner fröerna jag fick av dig i jord nu i helgen ;) Namnen på sorterna är rena poesin.

Mian sa...

Kesu och Christina: hur gröna fingrarna är får vi se, fröna har inte grott ännu..

Kesu: vill du inte testa att så chilipeppar, du har väl en bra balkong? Hör av dig i så fall så skickar jag en laddning frö.

Kesu sa...

Jodå, balkongen är det inget fel på, det är frödamen som fallerar. Jag har förstått att det är lite sent nu, så jag passar till nästa år. Men TACK ändå! Du är så snäll!